Tegenvaller voor PSV: beoogde opvolger van Schwaab tekent nieuw contract

Tegenvaller voor PSV: beoogde opvolger van Schwaab tekent nieuw contract

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 23:20di 14-05-2019 om 23:20

Laatste update: dinsdag 14 mei 2019 om 23:22di 14-05-2019 om 23:22

Mogelijk een forse tegenvaller voor PSV en Ajax: transferdoelwit Edson Álvarez heeft zijn contract bij Club América verlengd tot medio 2022. Dat meldt de Mexicaanse club dinsdagavond.

De 21-jarige Álvarez is nadrukkelijk in beeld in Eindhoven als opvolger van Daniel Schwaab. De Duitser kondigde eerder op de dag zijn vertrek bij PSV aan. Hij vertrekt transfervrij uit het Philips Stadion. Hoewel PSV komende zomer diverse transferklappers kan verwachten met onder meer Steven Bergwijn en Hirving Lozano, zal de Mexicaanse verdediger er niet goedkoper op worden.

Volgens Voetbal International is het nu de vraag of Álvarez de zevende Mexicaan in Eindhovense dienst wordt. Carlos Salcido, Héctor Moreno, Andrés Guardado, Maza Rodríguez, Hirving Lozano en Erick Gutiérrez gingen hem voor. Het is niet duidelijk of er een ontsnappingsclausule is opgenomen in zijn nieuwe verbintenis. Eerder werd gerept over een prijskaartje van tien miljoen euro. Dat lijkt nu wel eens hoger uit te kunnen vallen.

Overigens werd eerder ook Ajax in verband gebracht met Álvarez. De Amsterdammers raken aanvoerder Matthijs de Ligt zo goed als zeker kwijt. De Oranje-international vertrekt vermoedelijk naar FC Barcelona.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws