Telegraaf speculeert over Wijnaldum-scenario: Berghuis mogelijk in beeld bij PSV

Telegraaf speculeert over Wijnaldum-scenario: Berghuis mogelijk in beeld bij PSV

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 06:42wo 15-05-2019 om 06:42

Steven Berghuis zou bij PSV zomaar eens de opvolger van Steven Bergwijn, mocht die naar Ajax vertrekken, kunnen worden, suggereert De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant volgt Feyenoord de ontwikkelingen in Amsterdam en Eindhoven 'met argusogen'.

De Telegraaf trekt vergelijkingen met de zomer van 2011, toen Georginio Wijnaldum aasde op een vertrek uit De Kuip en voor 'slechts' vijf miljoen euro naar Eindhoven vertrok. In de jaren tachtig werden bepalende spelers als Ivan Nielsen en Ruud Gullit losgeweekt door PSV. 'In het verleden heeft juist de clubleiding in Eindhoven niet geschroomd de beste spelers weg te halen uit Rotterdam', concludeert de ochtendkrant.

De Telegraaf sluit dan ook niet uit dat Berghuis in beeld komt, wanneer PSV daadwerkelijk op zoek moet naar een nieuwe vleugelaanvaller. Mocht er een officiële aanbieding binnenkomen bij Feyenoord, dan zal het voor de Rotterdammers een hele krachttoer worden om Berghuis aan zijn tot medio 2021 doorlopende contract te houden, voorspelt het medium.

Ajax-directeur Marc Overmars liet aan dezelfde Telegraaf weten dat Ajax concreet geïnteresseerd is in Bergwijn. PSV is echter niet van plan om zaken te doen met de titelconcurrent, stelde trainer Mark van Bommel maandag.

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

(39784 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws