Zaakwaarnemer Bergwijn: 'Niet zo dat PSV bepaalt waar hij in de zomer heen gaat'

Zaakwaarnemer Bergwijn: 'Niet zo dat PSV bepaalt waar hij in de zomer heen gaat'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 07:10wo 15-05-2019 om 07:10

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 07:15wo 15-05-2019 om 07:15

Volgens zaakwaarnemer Fulco van Kooperen kiest Steven Bergwijn naar welke club hij wil verkassen. Van Kooperen benadrukt dat zijn speler niet bijvoorbaat 'nee' zegt tegen een transfer naar Amsterdam.

"Als je een huis verkoopt, zeg je denk ik ook niet bij voorbaat nee tegen een koper", aldus Van Kooperen tegenover het Eindhovens Dagblad. In de krant bevestigt hij de interesse van Ajax. De Amsterdammers hebben zich echter niet officieel gemeld.

De Eindhovenaren kwamen dinsdag na het nieuws rond Bergwijn met een fel statement. "Wij verkopen Steven Bergwijn niet aan Ajax", zei technisch manager John de Jong stellig. "Het is niet zo dat PSV bepaalt waar Steven in de zomer heen gaat", reageert Van Kooperen. "Hij kiest een club als hij een transfer wil maken. Wel moet PSV altijd een akkoord zien te bereiken met een club waar Steven heen zou willen."

Tegenover De Telegraaf liet directeur voetbalzaken Marc Overmars al weten dat Ajax inderaad belangstelling heeft voor Bergwijn, maar dat van een officieel bod nog geen sprake is. "Als we hem willen aantrekken, meld ik me bij PSV."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws