'Almere City heeft ambities en wordt groter. Dat Ali B komt, zegt genoeg toch?'

'Almere City heeft ambities en wordt groter. Dat Ali B komt, zegt genoeg toch?'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 09:13wo 15-05-2019 om 09:13

Agil Etemadi beleefde een desastreuze dinsdagavond. De doelman van Almere City ging twee keer achter elkaar op afgrijselijke wijze in de fout en leidde zo een 1-2 thuisnederlaag tegen SC Cambuur in.

Almere City moet zich hierdoor richten op nóg een jaar Keuken Kampioen Divisie, terwijl Cambuur zich in de play-offs om promotie/degradatie hoogstwaarschijnlijk met De Graafschap mag meten. "Ik moet die ballen gewoon pakken. Als ik goed gekeept heb, weet ik dat ik goed gekeept heb. Maar vandaag (dinsdag, red.) was het gewoon twee keer slap ingrijpen en twee keer de fout ingaan", reageerde de doelman na afloop tegenover FOX Sports.

Tijdens de rust bood Etemadi zijn excuses aan. "Ik heb gezegd: jullie zijn de enigen die mij kunnen helpen. Ze hebben heel hard gewerkt, maar het zat niet mee en Cambuur verdedigde goed." Almere City had nochtans alles uit de kast getrokken voor de play-offs: Ali B kwam tijdens de rust de kleedkamer in om een peptalk te geven. "Dit is niet meer het Almere City van vroeger", stelt Etemadi. "We hebben ambities en de club is groter aan het worden. Dat merk je aan heel veel dingen. Als Ali B hier komt, zegt dat genoeg toch?"

Cambuur begint op zondag 19 mei aan de halve finale van de play-offs. Mits De Graafschap woensdagavond van Ajax verliest, zijn De Superboeren de tegenstander.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Cambuur stunten tegen De Graafschap?

(729 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws