Duarte niet eens met Heracles-leiding: Ik heb die uitspraak niet gedaan

Duarte niet eens met Heracles-leiding: "Ik heb die uitspraak niet gedaan"

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 12:18wo 15-05-2019 om 12:18

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 12:36wo 15-05-2019 om 12:36

Lerin Duarte ontkent dat hij komende zomer sowieso gaat vertrekken bij Heracles Almelo. Eerder liet technisch manager Tim Gilissen weten dat de middenvelder een voorkeur heeft voor een transfer, maar dat blijkt niet te kloppen.

Het contract van Duarte bij Heracles loopt komende zomer af en dus is zijn toekomst nog onzeker. Afgelopen vrijdag zei Gilissen dat Duartes voorkeur ligt bij 'een club uit het buitenland'. "Ik heb die uitspraak niet gedaan", nuanceert Duarte in gesprek met Voetbal International. "Sterker nog, ik heb ook gezegd dat het geen probleem is om hier te blijven. Wel ben ik 28 jaar en dan denk je na over het buitenland. Dat is toch logisch?"

Duarte heeft de beslissing over zijn toekomst nog even voor zich uitgeschoven. "Ik heb even de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Ik heb niet definitief nee gezegd tegen Heracles. We zijn nog in gesprek", aldus de 28-jarige spelverdeler. "Natuurlijk zou een avontuur mooi zijn, maar het moet wel kloppen. Ik heb het bij Heracles namelijk ook goed naar mijn zin."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws