'De Ligt twijfelt over sportieve aspect en gaat ook andere aanbiedingen bekijken'

'De Ligt twijfelt over sportieve aspect en gaat ook andere aanbiedingen bekijken'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 15:58wo 15-05-2019 om 15:58

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 15:59wo 15-05-2019 om 15:59

Matthijs de Ligt lijkt toch te twijfelen of een overstap naar FC Barcelona de beste keuze is. Volgens El Mundo Deportivo is de Ajax-captain van plan om na de laatste competitiewedstrijd tegen De Graafschap ook de overige aanbiedingen goed te bekijken.

Het Spaanse medium meldt dat De Ligt minder zeker is van zijn zaak dan een maand geleden. De Catalanen zijn volgens MD afgelopen vrijdag in Amsterdam zijn geweest om te onderhandelen met Ajax en De Ligt te overtuigen om de overstap naar Barcelona te maken. Bij die meeting zouden onder meer Eric Abidal (technisch directeur) en Pep Segura (voorzitter) aanwezig zijn geweest.

De Ligt zou een financieel en sportief plaatje geschetst hebben gekregen, maar is volgens Mundo Deportivo toch aan het twijfelen geslagen. Het economische verhaal is niet het probleem: De Ligt heeft een financieel vergelijkbaar aanbod gekregen als Frenkie de Jong, wiens transfer eerder al rondkwam. De twijfel zou bij De Ligt vooral in het sportieve deel zitten.

Concurrentie
De negentienjarige aanvoerder is er volgens MD niet van overtuigd dat hij vanaf de eerste dag een belangrijk onderdeel van de selectie uit zal maken. Met Gerard Piqué (32 jaar), Samuel Umtiti (25 jaar) en Clement Lenglet (23 jaar) moet De Ligt de concurrentie aangaan met drie andere centrale verdedigers.

De Ligt is volgens MD dan ook van plan ook andere aanbiedingen te bekijken. Zo zouden Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus en, mogelijk ook Manchester City plots weer kans maken op de handtekening van de verdediger. De Ligt legt de aanbiedingen na woensdagavond naast elkaar. Dan speelt hij met Ajax de laatste competitiewedstrijd speelt op bezoek bij De Graafschap.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is FC Barcelona de beste club voor De Ligt?

(30808 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws