Ajax speelt in kampioenswedstrijd voor Nouri: 'Moeilijk, omdat het de 34ste is'

Ajax speelt in kampioenswedstrijd voor Nouri: 'Moeilijk, omdat het de 34ste is'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 16:39wo 15-05-2019 om 16:39

Het is een bijzondere maand voor de familie Nouri. Ajax kan woensdagavond tegen De Graafschap de 34ste landstitel pakken en onlangs werd voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd van Ajax bezocht, vertelt Abderrahim Nouri aan de NOS.

De oudste broer van Abdelhak Nouri was er aanvankelijk niet aan toe om een wedstrijd van Ajax te bezoeken, maar in de gewonnen bekerfinale tegen Willem II (4-0) was het zover. Een paar dagen later bracht de familie ook een bezoek aan de Johan Cruijff Arena voor Ajax - Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League.

"Dat waren mixed feelings. Leuk om zoiets mee te maken, maar elke wedstrijd blijft lastig", vertelt Abderrahim aan de NOS. "En nu ze kampioen gaan worden is het weer moeilijk, omdat het de 34ste titel is."

Frenkie de Jong en Donny van de Beek lieten woensdag weten de 34ste landstitel op te dragen aan Nouri, die het welbekende rugnummer 34 droeg. "Het blijft moeilijk om te zien dat zijn team, zijn club en zijn fans successen boeken, want hij ontbreekt nog steeds", aldus Abderrahim. "Maar door alle steun van iedereen wordt het stukje gemis gecompenseerd."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today matchday #34, my last game in this amazing shirt. Let’s do it for our friend ♥️🙏🏼

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws