BBC: 'straight battle' tussen Man City en Man United om rechtsback van 50 miljoen
Wan-Bissaka (rechts) met Wilfried Zaha

BBC: 'straight battle' tussen Man City en Man United om rechtsback van 50 miljoen

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 19:50wo 15-05-2019 om 19:50

Manchester City en Manchester United hebben allebei een oogje op Aaron Wan-Bissaka. De rechtsback van Crystal Palace heeft een uitstekend jaar achter de rug in de Premier League en volgens BBC Sport wordt de strijd om 'AWB' deze zomer een 'straight battle' tussen de aartsrivalen uit Manchester. 

De 21-jarige Wan-Bissaka heeft in Londen nog een contract tot medio 2022; Palace verlangt naar verluidt zo'n 50 miljoen euro voor de rechtspoot. Eerder werd ook Tottenham Hotspur gelinkt aan de jeugdinternational. 

BBC Sport gaat verder ook in op andere transfertargets van Manchester United en kersvers kampioen Manchester City. The Citizens zouden belangstelling hebben voor Atlético Madrid-middenvelder Rodri en Joe Aribo, een talent van Charlton Athletic. Ook wil manager Pep Guardiola graag een centrale verdediger aantrekken.

Op Old Trafford heeft de komst van een stopper tevens prioriteit. Kalidou Koulibaly staat met stip bovenaan het lijstje van United, weet BBC. Probleem: SSC Napoli verlangt minstens 150 miljoen euro voor de Senegalees. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws