Van Bommel herhaalt woorden over Bergwijn: 'We sluiten geen clubs uit'

Van Bommel herhaalt woorden over Bergwijn: 'We sluiten geen clubs uit'

Gepubliceerd: woensdag 15 mei 2019 om 22:49wo 15-05-2019 om 22:49

Laatste update: woensdag 15 mei 2019 om 22:51wo 15-05-2019 om 22:51

Mark van Bommel heeft na PSV - Heracles Almelo nog maar eens benadrukt dat de Eindhovenaren geen clubs uitsluiten als het gaat om uitgaande transfers. De oefenmeester sluit niet uit dat er in Eindhoven komende zomer veel veranderingen plaats gaan vinden.

"Wat er nu in de komende weken gaat gebeuren... heel veel jongens hebben interlands, die gaan weg. Die spelen toernooien: Gold Cup, Copa America, Nations League, vriendschappelijke wedstrijden. Jong Oranje speelt, jongens die bij jong-teams in het buitenland zitten zijn weg. Er zal ongetwijfeld wel wat gaan gebeuren", aldus Van Bommel voor de camera van FOX Sports.

Van Bommel zegt dat het 'zomaar zou kunnen' dat veel spelers vertrekken. "Ja, als er veel weggaan dan moeten er ook veel terug, ja", concludeert hij lachend. "We willen het elftal zo goed mogelijk bij elkaar houden. Natuurlijk is er altijd belangstelling voor spelers van ons. Als je zo'n seizoen draait, 83 punten, waar spelers zich ontwikkelen, international worden... dan is er altijd belangstelling."

Bergwijn
De oefenmeester herhaalde zijn woorden van voor de wedstrijd over een mogelijke transfer van Steven Bergwijn naar concurrent Ajax. "Wat ik voor de wedstrijd al zei: daar kun je pas over na gaan denken als je een bod hebt gekregen en tot nu toe hebben ze geen bod uitgebracht", legt hij uit.

Uitsluiten wil Van Bommel de gevoelige overstap niet. "Nee, we sluiten geen clubs uit. We hebben alleen gezegd: we gaan er over nadenken als het bod komt. Dan kun je altijd wel nee zeggen. Wat ik zei: als er aangebeld wordt, hoef je niet open te maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws