'Er gaat geen speler van onze club naar Ajax, dat kan ik je wel vertellen'

'Er gaat geen speler van onze club naar Ajax, dat kan ik je wel vertellen'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 00:48do 16-05-2019 om 00:48

Steven Bergwijn gaat PSV niet inruilen voor Ajax. Dat stelt Luuk de Jong, die de geruchten rond de 21-jarige aanvaller ook heeft meegekregen.

Ajax is geïnteresseerd in Bergwijn, maar bij PSV zit men niet te wachten op een deal met de kersverse kampioen uit Amsterdam. "Er gaat geen speler van ons naar Ajax, dat kan ik je wel vertellen", is De Jong duidelijk in gesprek met Veronica Inside.

De PSV-topscorer begrijpt de belangstelling wel. "Hij is een fantastische jongen. Als hij een stap gaat maken, dan gun ik hem dat. Hij kan een heel goede speler worden. We zullen zien wat het gaat worden. Als hij hier nog een jaar speelt, kan hij hopelijk Europees weer mooie dingen laten zien en belangrijk zijn. Dan kan hij weer verder groeien als voetballer."

PSV-trainer Mark van Bommel wilde na het slotduel met Heracles Almelo geen enkele transfer uitsluiten, maar liet al weten dat een vertrek van Bergwijn naar Ajax in principe niet bespreekbaar is. "Als er aangebeld wordt, hoef je niet open te maken", zei hij tegen FOX Sports.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws