Van de Beek over sportieve toekomst: Ik heb het er nog met niemand over gehad

Van de Beek over sportieve toekomst: "Ik heb het er nog met niemand over gehad"

16-05-2019 07:24 Laatste update: 09:40
11

Donny van de Beek draagt de landstitel van Ajax op aan zijn boezemvriend Abdelhak Nouri. De twee kwamen tegelijkertijd bij het eerste elftal, totdat Nouri door het noodlot werd getroffen.

De middenvelder uit Geuzenveld koos speciaal voor rugnummer 34, omdat hij samen met Van de Beek voor de 34ste landstitel van Ajax wilde zorgen. Ruim anderhalf jaar na die fatale oefenwedstrijd tegen Werder Bremen is het doel bereikt. "Dat speelt natuurlijk wel door je hoofd", reageert Van de Beek na de kampioenswedstrijd tegenover de NOS. "Ik heb het altijd gezegd, maar het duurde een hele tijd voordat het zo was. Nu is het zo en ik ben hartstikke blij. Deze titel is voor hem."

Wedden

Meer odds

Van de Beek, naar verluidt op de radar van meerdere Europese topclubs verschenen, kreeg ook nog vragen over zijn sportieve toekomst, maar kon en wilde hier niet op ingaan. "Laat duidelijk zijn dat ik een prachtig seizoen heb gehad en ik ben heel blij om voor Ajax te spelen. Dat zal altijd zo blijven. Je weet nooit wat er gebeurt, maar ik heb nog een contract. Voor de rest zien we het wel. Ik heb het er nog met niemand over gehad."