'Feyenoord heeft ook een probleem, ze moeten de verwachtingen temperen'

'Feyenoord heeft ook een probleem, ze moeten de verwachtingen temperen'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 09:42do 16-05-2019 om 09:42

Feyenoord eindigde dit seizoen op een straatlengte achterstand van Ajax en PSV als derde in de Eredivisie. Ook volgend jaar ziet René van der Gijp het somber in voor de Rotterdammers, al is er ook voor de kersverse kampioen werk aan de winkel.

"Veel meer zat er niet in, maar ze hadden wel iets dichterbij kunnen blijven", zegt Van der Gijp tegen RTV Rijnmond over de derde plaats van het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. De Veronica Inside-analist ziet dat Ajax diverse steunpilaren kwijtraakt. "Maar Feyenoord heeft ook een probleem. Ze moeten de verwachtingen temperen. Die titel volgend jaar gaat echt niet gebeuren. Feyenoord moet al blij zijn dat AZ ze niet voorbij streeft want die hebben ook een leuk elftal."

"Ik zie het een beetje somber in, maar het is het einde van de wereld niet", vervolgt Van der Gijp, die Feyenoord wel aanspoort om haast te maken met de nieuwe technisch directeur. "Van Geel heeft drie maanden geleden gezegd dat hij stopt en we hebben nog geen nieuwe. Nu zeggen ze dat er 'wijze mannen' moeten komen, met Robin van Persie en Dirk Kuyt. Doe dat nu niet. Neem een leuke en goede technisch directeur. Die is best wel te vinden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws