Update: Van der Hart tekent contract voor drie seizoenen in Polen

Update: Van der Hart tekent contract voor drie seizoenen in Polen

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 17:48di 21-05-2019 om 17:48

Mickey van der Hart staat voor een opvallende transfer. De Poolse topclub Lech Poznan heeft goede papieren om de doelman over te nemen van PEC Zwolle.

Van der Hart maakte onlangs bekend dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Zwolse dienst. Het lijkt erop dat Lech Poznan zijn nieuwe club wordt. "Ik heb nog niet getekend, want er moeten nog wat dingen gebeuren. Maar het ziet er goed uit", zegt Van der Hart tegen FOX Sports.

"Ik hoop dat het snel rondkomt. Het is nu nog te voorbarig, maar wat mij betreft komt er zo snel mogelijk duidelijkheid. Nu is het nog te snel om daar heel blij over te zijn."

Van der Hart is blij met Lech Poznan. "Polen is misschien niet het land waar je als eerste aan denkt, maar ze bieden mij een heel mooie kans. Ik ga daar waarschijnlijk spelen om de prijzen. Natuurlijk beland ik in een andere cultuur en competitie, maar voor mijn gevoel is het een heel mooie stap omhoog. Dat is het belangrijkst voor mij."

Update 20/5 12.55 uur: Mickey van der Hart gaat zijn carrière vervolgen bij Lech Poznan. De Poolse club hintte maandagochtend met een rebus naar de naderende komst van de PEC Zwolle-doelman. Niet lang daarna volgden foto's van zijn aankomst. Van der Hart (24) ondergaat maandag een medische keuring en zal daarna een driejarig contract signeren.

Update 21/5 17.48: De komst van Van der Hart is dinsdagmiddag definitief bevestigd door Lech Poznan. De Nederlandse goalie heeft voor drie jaar getekend bij de Poolse topclub, met daarbij een optie voor een vierde seizoen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws