'Ik ga niet aan spelers beloven dat ik bij Ajax blijf, maar ik ga er wel van uit'

'Ik ga niet aan spelers beloven dat ik bij Ajax blijf, maar ik ga er wel van uit'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 18:26do 16-05-2019 om 18:26

Erik ten Hag staat open voor een langer verblijf bij Ajax. De succestrainer van de Amsterdammers heeft nog een contract voor een jaar in de Johan Cruijff Arena, maar verwacht binnenkort om de tafel te kunnen gaan zitten met de clubleiding van Ajax.

Ten Hag heeft vanwege het drukke seizoen nog niet nagedacht over zijn toekomst. "Alles was gericht op dit seizoen, op ontwikkeling van de ploeg, op presteren", legt hij uit in een groot interview in Voetbal International.

"Daar stak ik alle energie in, en wat er overbleef ging in de selectie voor komend seizoen. Ik ga geen spelers beloven dat ik zeker blijf, maar daar ga ik wel van uit. Ik heb namelijk ook nog gewoon een doorlopend contract voor een jaar."

De Amsterdamse leiding wil het contract van de oefenmeester van Ajax echter graag verlengen. "Klopt. En daar sta ik op dit moment ook open voor. Ik heb het bij Ajax uitstekend naar mijn zin, en dat gevoel is door de tijd heen sterker geworden."

"Maar ik kijk ook naar de toekomst en wat er haalbaar is, of op welke manier dit vorm wordt gegeven. Dan heb ik het over het verwachtingspatroon. Vanuit de club moet dat realistisch zijn. Als dat er vanuit de club niet is, dan is het misschien beter uit elkaar te gaan."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws