Huntelaar geeft inkijkje: 'Die Denen zijn wel feestbeesten, die zeggen nooit nee'

Huntelaar geeft inkijkje: 'Die Denen zijn wel feestbeesten, die zeggen nooit nee'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 20:13do 16-05-2019 om 20:13

Klaas-Jan Huntelaar heeft in zijn lange carrière veel teamgenoten gehad, maar het huidige Ajax-team is de leukste groep die hij ooit heeft meegemaakt. Dat zegt de ervaren spits voor de camera van VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

Dit seizoen werd het uiterste gevraagd van de selectie van Ajax, die maar liefst 58 wedstrijden in alle competities moest afwerken. Dat deden de Ajacieden met alle plezier, zegt Huntelaar tegenover VoetbalPrimeur. "We hebben een leuk en een fris team. Het zijn goeie gasten, allemaal heel erg open."

"Dit is de leukste groep die ik ooit heb meegemaakt", gaat 'The Hunter' verder. "Natuurlijk ga je dat dan missen, maar er komen ook weer nieuwe spelers bij. Zo gaat dat in het voetbal, dat heb ik wel vaker meegemaakt. Het grootste feestbeest? Rasmus Kristensen. Die Denen zeggen nooit nee."

De Ajax-spits heeft ook mooie woorden over voor de fans van de Amsterdammers, die geregeld voor een mooie sfeer zorgden. "We hebben onze emoties samen gedeeld bij Europese wedstrijden en competitiewedstrijden. Dat waren mooie momenten. De mensen leven mee en het betekent veel voor ze. Dat is mooi om te zien, ook voor ons. Zo komen er extra krachten bij spelers vrij."

Check het hele backstage-interview met Huntelaar hieronder.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws