'Het zijn vaak oud-spelers van Feyenoord die vinden dat Ten Hag moet cashen'

'Het zijn vaak oud-spelers van Feyenoord die vinden dat Ten Hag moet cashen'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 22:07do 16-05-2019 om 22:07

Erik ten Hag is een trainer 'die graag iets opbouwt' - en daarom is de kans ook gering dat de succescoach van Ajax deze zomer kiest voor een lucratief avontuur in het buitenland. Dat denkt Henk Spaan althans. 

'Opnieuw reageerde Ten Hag relaxed en volwassen na het behalen van het kampioenschap. Hans Kraay vroeg waarom hij niet ging 'cashen' in het buitenland. Alsof bij Ajax niks te verdienen valt. Vraag even aan Tadic, Ziyech en Blind wat er elke maand op hun rekening wordt bijgeschreven', schrijft Spaan donderdag in zijn column in Het Parool. 

'Marc Overmars heeft onlangs bijgetekend. Zou het niet voor de hand liggen dat hij Ten Hag opwaardeert met een nieuw contract? Dan casht Erik gewoon in Amsterdam. Vaak zijn het trouwens aanhangers en oud-spelers van Feyenoord die vinden dat Ten Hag moet cashen in het buitenland.'

Ten Hag staat sinds eind 2017 aan het roer in Amsterdam. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2020. Overmars liet donderdag aan De Telegraaf weten dat er binnenkort een gesprek staat gepland over het opwaarderen van de verbintenis van Ten Hag. 

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Moet Ten Hag 'cashen' en nu een stap naar het buitenland maken?

(2803 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws