'Situatie De Gea onzeker op Old Trafford; United denkt aan Cillessen'

'Situatie De Gea onzeker op Old Trafford; United denkt aan Cillessen'

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 23:10do 16-05-2019 om 23:10

Jasper Cillessen is in beeld bij Manchester United. De Premier League-grootmacht is achter de schermen bezig met alternatieven met David de Gea, die in de zomer mogelijk vertrekt uit Engeland. 

Daily Record Sport schrijft donderdag dat de toekomst van De Gea op Old Trafford onzeker is. De Spaanse vedette wordt het maar niet eens met zijn werkgever over een nieuw contract. De salariseisen van de keeper zouden te gortig zijn voor The Red Devils; daarnaast baalt De Gea van het feit dat United, op de zesde plek geëindigd in de Premier League, komend seizoen niet actief is in de Champions League. 

De huidige verbintenis van De Gea loopt tot medio 2020. Mocht binnenkort blijken dat de international definitief géén nieuwe verbintenis signeert in Manchester, dan ligt een verkoop voor de hand, weet Daily Record Sport. Onder meer Juventus en Paris Saint-Germain worden aan de 28-jarige goalie gelinkt. 'Een aantal kandidaten' is in beeld als De Gea's opvolger en Cillessen is er daar een van. De Nederlander staat 'hoog op de lijst', maar geldt niet als topkandidaat. 

Cillessen (30) liet afgelopen maand voor de camera van Ziggo Sport blijken dat hij na afloop van dit seizoen op zoek gaat naar een nieuwe club. Door Portugese media wordt de sluitpost gelinkt aan Benfica en FC Porto. Laatstgenoemde club is op zoek naar een opvolger voor Iker Casilles. De Spaanse legende moest zijn carrière onlangs beëindigen na een hartaanval. Ook de naam van Valencia zingt rond in het geruchtencircuit. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Man United de ideale club voor Cillessen?

(1804 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws