'Duitsers melden zich bij Ajax: Sinkgraven kan transfer naar Bundesliga maken'

'Duitsers melden zich bij Ajax: Sinkgraven kan transfer naar Bundesliga maken'

17-05-2019 06:37 Laatste update: 19:34
133

Bayer Leverkusen heeft zich gemeld bij Ajax voor Daley Sinkgraven. De Duitse club van trainer Peter Bosz wil de 23-jarige Sinkgraven graag overnemen, meldt De Telegraaf.

Volgens de krant is het geen geheim dat Bosz gecharmeerd is van Sinkgraven. 'De oefenmeester zag de 'vondst' van Tonny Bruins Slot om de geboren Assenaar als linksback te gebruiken wel zitten en plukte daar in de Europa League de vruchten van twee jaar geleden', schrijft De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Met Nicolas Tagliafico voor zich lijkt Sinkgraven in Amsterdam geen uitzicht te hebben op een basisplek. Een transfer naar Bayer Leverkusen zou uitkomst kunnen bieden. Volgens De Telegraaf verklaart het ook de interesse van Ajax in de Argentijn Lisandro Martinez (21). De linksback van Defensa y Justicia moet achter landgenoot Tagliafico worden klaargestoomd voor een basisplek.

Ajax zou inmiddels een akkoord hebben bereikt met Defensa y Justicia over een transfersom van zeven miljoen euro. Naar verwachting reist Martinez begin volgende week af naar Amsterdam voor de medische keuring en de afrondende besprekingen.