Overmars rekent op Ten Hag: 'We gaan niet weer van trainer wisselen'

Overmars rekent op Ten Hag: 'We gaan niet weer van trainer wisselen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 07:15vr 17-05-2019 om 07:15

Laatste update: vrijdag 17 mei 2019 om 09:20vr 17-05-2019 om 09:20

Directeur voetbalzaken Marc Overmars verwacht dat trainer Erik ten Hag ook volgend seizoen aan het roer staat bij Ajax. Hij sluit uit dat de Amsterdammers de trainer verkopen, zoals eerder gebeurde met Peter Bosz en Alfred Schreuder.

"Ik ben ervan overtuigd dat hij blijft", aldus Overmars tegenver Voetbal International. "We gaan niet weer van trainer wisselen. Erik wil zelf ook blijven, hij zit hier net anderhalf jaar. Met Peter Bosz was de situatie compleet anders, dat had met het werkklimaat te maken."

Ajax is niet van plan Ten Hag te laten gaan. "We gaan niet weer een trainer verkopen. Dat hebben we met Bosz en Schreuder gedaan. Volgens mij zijn we de enige club die dat in twee jaar tijd voor elkaar krijgt", aldus Overmars. De directeur voetbalzaken stond afgelopen seizoen zelf ook in de belangstelling, onder meer van Arsenal. "Er zijn meerdere dingen voorbijgekomen, maar ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik heb veel plezier in wat ik doe. Met goede mensen om me heen, waarbij we elkaar versterken", zegt hij daarover.

Overmars lijkt dan ook niet van plan te vertrekken. "Bij een andere club zou ik dat weer helemaal opnieuw moeten opbouwen. Bovendien voel ik me verbonden met Ajax na alles wat er is gebeurd. En ik was een van de voortrekkers van de nieuwe koers. Dan kun je niet zelf nu al zeggen: Ik ben weg. Dat zou niet fair zijn naar iedereen om me heen binnen Ajax."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws