Ajax gaat vierde miljoenenaankoop binnenhalen: Het is praktisch afgerond

Ajax gaat vierde miljoenenaankoop binnenhalen: "Het is praktisch afgerond"

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 10:10vr 17-05-2019 om 10:10

Laatste update: vrijdag 17 mei 2019 om 10:16vr 17-05-2019 om 10:16

Ajax gaat zich versterken met Lisandro Martinez. Defensa y Justicia, de huidige club van de Argentijnse international, bevestigt de aanstaande transfer vrijdag.

Defensa-directeur Diego Lemme voorziet geen problemen meer voor de deal met Ajax, dat zeven miljoen euro betaalt. "Maandag heeft Ajax laten weten de vraagprijs te accepteren, het is dus praktisch afgerond", zegt Lemme in de Argentijnse media. "Het gaat alleen nog om de formaliteiten en het contract van de speler."

De afronding van de transfer is een kwestie van tijd, bevestigt Lemme. De technisch directeur van de Argentijnse club heeft het papierwerk nog niet helemaal rond, maar ziet geen obstakels meer. "Het gaat om zeven miljoen euro voor honderd procent van de transferrechten", aldus Lemme.

Martinez wordt na Razvan Marin (Standard Luik), Kik Pierie (SC Heerenveen) en Kjell Scherpen (FC Emmen) de vierde aankoop van Ajax voor volgend seizoen. De linksback, die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan, komt met Nicolás Tagliafico en Lisandro Magallán twee landgenoten tegen in Amsterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws