'Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om Odegaard te kopen'

'Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om Odegaard te kopen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 11:25vr 17-05-2019 om 11:25

Martin Odegaard zou een goede aankoop zijn voor Ajax. Dat stelt FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp bij Voetbalpraat. De van Real Madrid gehuurde Vitesse-spelmaker speelde zich afgelopen seizoen in de Amsterdamse kijker.

Ajax zou werk willen maken van de komst van Odegaard, die wordt gezien als kandidaat-opvolger van Hakim Ziyech. Real Madrid wil de twintigjarige Noor op dit moment echter niet verkopen. "Ik denk dat Ajax er echt alles op in zal zetten om hem te kopen. Hij kan op de positie van Hakim Ziyech spelen, maar uiteindelijk kan hij ook centraal op het middenveld spelen want hij is zó balvast", zegt Schildkamp.

De FOX-commentator is onder de indruk van Odegaard. "Je ziet hem eens in de vier, vijf of zes weken spelen, en iedere keer is hij beter dan de vorige keer. En die lijn zet hij vrij consequent door. Hij verkeert echt in een weergaloze vorm", zegt hij. Kees Kwakman denkt dat de transferstatus van Odegaard de komende maanden weleens kan veranderen. "Als Real Madrid spelers koopt, dan heb je kans dat het in de voorbereiding rond gaat komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws