Icardi ontkent akkoord met Juventus: 'Inter al laten weten dat ik wil blijven'

Icardi ontkent akkoord met Juventus: 'Inter al laten weten dat ik wil blijven'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 13:42vr 17-05-2019 om 13:42

Laatste update: vrijdag 17 mei 2019 om 13:44vr 17-05-2019 om 13:44

Mauro Icardi ontkent dat hij persoonlijk akkoord is met Juventus over een overstap naar Turijn. Met dat nieuws pakte La Gazzetta Dello Sport vrijdag groot uit op de voorpagina. De spits ontkent de berichtgeving echter en stelt bij Inter te willen blijven.

De roze sportkrant schrijft in de vrijdageditie dat club en speler 'weken geleden' tot een akkoord zijn gekomen over een vijfjarig contract. Icardi zou bij de kampioen van Italië een slordige acht miljoen per jaar gaan verdienen, exclusief bonussen.

Icardi ontkent echter dat hij akoord is met De Oude Dame. Via Instagram laat hij weten zich niet te herkennen in de berichtgeving en verklaart hij bij de club te hebben aangegeven bij Inter te willen blijven. 'De tijd zal uitwijzen wie de waarheid spreekt', schrijft hij.

'Vanaf nu kan er geen misverstand meer bestaan. Ik begrijp dat de media geïnteresseerd zijn in het verkopen van nepnieuws, maar ik kan niet meer doen dan persoonlijk voor opheldering zorgen', vervolgt Icardi. 'Ik herhaal: ik heb Inter al laten weten dat ik wil blijven, want Inter is mijn familie.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws