NAC kondigt leegloop aan: zestien spelers vertrekken na Eredivisie-degradatie

NAC kondigt leegloop aan: zestien spelers vertrekken na Eredivisie-degradatie

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 19:02vr 17-05-2019 om 19:02

NAC Breda houdt na de degradatie uit de Eredivisie een grote schoonmaak. De Parel van het Zuiden maakt vrijdag bekend dat liefst zestien spelers niet mee afdalen met de club naar de Keuken Kampioen Divisie.

NAC zwaait onder meer een leger huurlingen uit, bestaande uit keeper Benjamin van Leer, verdedigers Erik Palmer-Brown en Khalid Karami, middenvelder Luka Ilic en aanvaller Paolo Fernandes. Ook Dorian Dervite, Lucas Schoofs en Robert Mühren keren terug naar hun broodheer.

Daarnaast zijn er ook acht spelers van wie het aflopende contract niet wordt verlengd. Mitchell te Vrede, Gianluca Nijholt, Fabian Sporkslede, Theo Zwarthoed en publiekslieveling Giovanni Korte vertrekken transfervrij uit het Rat Verlegh Stadion. Daarnaast moeten jeugdproducten Grad Damen, Bart Meijers en Richelor Sprangers op zoek naar een nieuwe werkgever.

Van de vertrekkende spelers stonden Van Leer, Te Vrede, Nijholt, Palmer-Brown en Korte doorgaans in de basis. Ook Karami kwam na zijn komst in januari geregeld in actie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws