Fulham ruimt op en wijst vijftiental (!) de deur: Babel en Fosu-Mensah weg

Fulham ruimt op en wijst vijftiental (!) de deur: Babel en Fosu-Mensah weg

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 21:22vr 17-05-2019 om 21:22

Fulham gaat niet verder met het de Oranje-internationals Ryan Babel en Timothy Fosu-Mensah. De 32-jarige en 21-jarige Amsterdammer behoren tot het vijftiental spelers dat Craven Cottage gaat verlaten, maakt de Premier League-degradant vrijdag bekend.

Babel kwam in januari over van Besiktas en tekende een contract voor een half seizoen. Die verbintenis wordt niet verlengd, laat Fulham weten via de clubsite: Babel mag, net als Lazar Markovic, Elijah Adebayo, Robert Atkinson, Aron Davies, Jose Garrido, Christopher Kelly, Scott Armsworth en Showkat Tahir, op zoek naar een nieuwe werkgever. Turkse media berichtten de afgelopen tijd dat de 56-voudig Oranje-international zijn carrière voort gaat zetten bij Galatasaray.

Fosu-Mensah werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Manchester United, waar hij nog één seizoen vastligt. Het is echter nog maar de vraag of de verdediger, die ook bij Fulham een bjrol vervulde, op speeltijd mag rekenen bij zijn broodheer. Ook Calum Chambers (Arsenal), Sergio Rico (Sevilla), André Schürrle (Borussia Dortmund), Havard Nordtveit (Hoffenheim) en Luciano Vietto (Atlético Madrid) keren terug naar hun eigenlijke werkgever.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws