'Chelsea gaat voor Plan B Neres: grote concurrentie uit binnen- en buitenland'

'Chelsea gaat voor Plan B Neres: grote concurrentie uit binnen- en buitenland'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 22:30vr 17-05-2019 om 22:30

Chelsea heeft zijn pijlen gericht op Ajax-aanvaller David Neres, schrijft The Independent. The Blues zouden eigenlijk achter Eintracht Frankfurt-aanvaller Luka Jovic aanzitten, maar de Serviër lijkt hard op weg naar Real Madrid.

Neres lijkt nu de nieuwe topprioriteit te zijn voor Chelsea, dat het komend seizoen waarschijnlijk moet stellen zonder Eden Hazard. Het transferverbod dat de FIFA heeft opgelegd, zou nog een struikelblok kunnen zijn, maar Chelsea heeft besloten om tegen die beslissing in beroep te gaan.

Een tweede complicerende factor is de concurrentie uit binnen- en buitenland. Ook Paris Saint-Germain, Liverpool en Arsenal lijken geïnteresseerd in de Ajacied, die komende zomer Brazilië zal vertegenwoordigen op de Copa America. Volgens The Independent vertrouwen de Londenaren echter op hun goede betrekkingen met Neres' zaakwaarnemers Kia Joorabchian en Giuliano Bertolucci, die ook de belangen van Chelsea-verdediger David Luiz behartigen.

Neres heeft zijn tweede volledige seizoen namens Ajax achter de rug. In september verlengde hij zijn contract, waardoor hij nog tot medio 2022 vastligt in Amsterdam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij David Neres aanraden?

(3832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws