Derksen over kritiek Gordon: 'Toch die man die heel Nederland voor de gek hield?'

Derksen over kritiek Gordon: 'Toch die man die heel Nederland voor de gek hield?'

Gepubliceerd: vrijdag 17 mei 2019 om 22:59vr 17-05-2019 om 22:59

Johan Derksen heeft geen boodschap aan de kritiek van Gordon, naar aanleiding van zijn uitlatingen over het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. De Veronica Inside-analist liet weten geen liefhebber te zijn van de inzending van Laurence en noemde het songfestival een 'homofeest'.

Deze uitspraken schoten bij Gordon in het verkeerde keelgat. De zanger stelde dat Derksen beter 'lekker voetbal kon kijken en verder zijn smoel moest houden'. "Dat mag hij allemaal zeggen, daar heb ik geen moeite mee", reageert Derksen tijdens de vrijdagavonduitzending van Veronica Inside. "Dat is toch die man die heel Nederland voor de gek hield met een show waarin hij ging trouwen? En dat hij toen niet ging trouwen?"

Derksen vindt het vreemd dat juist Gordon zo geagiteerd reageert op iemand die zijn ongezouten mening geeft. "Hij is de laatste die iets mag zeggen. Hij heeft een boekje uitgegeven (zijn controversiële biografie Gordon, red.) en daarin heeft hij heel Nederland beledigd." De Snor blijft dan ook bij zijn standpunt over het Songfestival. "Als ze mij vragen wat ik van het Songfestival vind, dan hebben ze mij uitstekend geciteerd", doelt hij op het fragment in SBS Shownieuws waarin zijn uitlatingen nog eens aangehaald werden.

Poll

Wat vind jij van de teksten van Derksen?

(3626 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws