Van Persie: 'Als tafeltennis mijn passie wordt, dan ga ik daar iets mee doen'

Van Persie: 'Als tafeltennis mijn passie wordt, dan ga ik daar iets mee doen'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 08:22za 18-05-2019 om 08:22

Het is allerminst zeker dat Robin van Persie trainer wordt in de voetballerij. De spits van Feyenoord, die thuis tegen ADO Den Haag (0-2 nederlaag) zijn laatste wedstrijd in het profvoetbal speelde, heeft nog niet besloten wat hij na een jaar sabbatical wil gaan doen.

Van Persie heeft al contact gehad met Feyenoord over een rol bij de club na de voetballerij. "Ze hebben heel duidelijk aangegeven dat de deur altijd open staat", geeft de Rotterdammer aan in een interview bij FOX Sports. "Op welke manier moet nog gaan blijken, maar dat is sowieso al een mooi gebaar van de club. Ik voel me ook echt een Feyenoorder."

"Wat het gaat worden weet ik echt nog niet, er is nog geen toezegging gedaan", gaat Van Persie veder. "Het kan van alles zijn, er komt echt wel iets wat ik leuk vind. Dat hoeft ook niet per se iets langs de lijn te zijn. Als mijn passie tafeltennis wordt, dan kan dat het ook worden. Om aan te geven, je wil ergens betekenis houden en dat hoeft niet per se als trainer. Dat is een beetje een beeld wat er nu bestaat, van 'oké hij wordt wel trainer'. Maar dat is helemaal mijn keuze."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws