Van Bronckhorst: 'Hoe is het mogelijk dat Ajax zo presteert? Dat is uitzonderlijk'

Van Bronckhorst: 'Hoe is het mogelijk dat Ajax zo presteert? Dat is uitzonderlijk'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 09:14za 18-05-2019 om 09:14

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 13:19za 18-05-2019 om 13:19

Giovanni van Bronckhorst heeft met verbazing gekeken naar hoe Ajax zich manifesteerde in de Champions League. De trainer, die woensdag in Sittard afzwaaide bij Feyenoord, vindt dat de Rotterdamse club daar een voorbeeld aan kan nemen.

Van Bronckhorst verwonderde zich over de prestaties van Ajax in de duels in het miljardenbal. "Bij Ajax dit seizoen in de Champions League dacht ik: hoe is het mogelijk dat ze zo kunnen presteren?", zegt 'Gio' tegenover De Telegraaf. "Ik vind het echt uitzonderlijk wat ze hebben gedaan. Als voetballiefhebber en trainer geniet ik daarvan."

De trainer die Feyenoord in 2017 naar de eerste landstitel sinds achttien jaar leidde, denkt dat Amsterdamse dominantie in de Eredivisie vanaf nu tot de mogelijkheden behoort. "Dat is niet onmogelijk. Ze hebben het vermogen om goede spelers terug te halen."

Toch haalt Van Bronckhorst ook motivatie uit de Europese successen van Ajax. Op die manier zou Feyenoord ook in de Eredivisie resultaat moeten kunnen behalen, denkt de oefenmeester. "Exact"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws