'Feyenoord vindt geen Van Geel-opvolger en denkt aan 'technisch hart-constructie''

'Feyenoord vindt geen Van Geel-opvolger en denkt aan 'technisch hart-constructie''

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 10:27za 18-05-2019 om 10:27

Feyenoord gaat voorlopig geen opvolger van technisch directeur Martin van Geel aanstellen, verwacht het Algemeen Dagblad. Het aanstaande vertrek van de TD, per 1 juli, wordt mogelijk opgevangen door middel van een 'technisch hart-constructie'.

In dat geval gaat hoofdtrainer Jaap Stam samen met een groep voetbalmensen en een aantal 'zakelijk geslaagde personen' het technisch beleid vormgeven. Het Algemeen Dagblad noemt de namen van Dirk Kuyt, oud-verdediger en RvC-lid Sjaak Troost en hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard. Ook Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van Stam, lijkt een kandidaat te zijn. De afzwaaiende Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie zullen zich in elk geval niet mengen in dit gezelschap.

Van Geel maakte eind maart bekend dat hij na het seizoen gaat vertrekken uit De Kuip. Feyenoord is sindsdien bezig met het zoeken naar een opvolger, maar heeft nog weinig succes geboekt. Joris Mathijsen (Willem II) en Jordy Zuidam (FC Utrecht) waren in beeld, maar blijven bij hun huidige werkgever. Ook de namen van Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan) passeerden de revue. Cruijff lijkt sowieso onhaalbaar: het salaris dat De Zoon Van in China opstrijkt, kan Feyenoord volgens het AD niet bekostigen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is het naderende vertrek van Martin van Geel een aderlating voor Feyenoord?

(4485 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws