Janmaat overweegt rentree in Nederland: 'Natuurlijk denk ik vaak aan Feyenoord'

Janmaat overweegt rentree in Nederland: 'Natuurlijk denk ik vaak aan Feyenoord'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 10:43za 18-05-2019 om 10:43

Daryl Janmaat overweegt sterk om terug te keren naar Nederland, vertelt de 29-jarige rechtsback van Watford aan het Algemeen Dagblad. De 34-voudig Oranje-international verdiende tijdens het WK 2014 een transfer naar de Premier League en staat nog één jaar onder contract bij The Hornets.

Janmaat viert komende zomer zijn dertigste verjaardag en staat naar eigen zeggen op een kruispunt in zijn carrière. "Bijtekenen en in de Premier League blijven, of een terugkeer naar Nederland. Op dit moment zie ik mezelf niet zo snel voor een andere competitie kiezen, al weet je het nooit", laat hij weten aan het AD.

Zijn vrouw en drie kinderen zien een terugkeer naar Nederland wel zitten. De rechtsback zelf zou graag terugkeren bij Feyenoord. "Met Feyenoord nog een prijs winnen, dat zou het plaatje compleet maken." Dat hij deze zomer al terugkeert, lijkt echter uitgesloten. "Ik lees dat de club eerst spelers moet verkopen om überhaupt aan nieuwe spelers te kunnen denken. We zullen zien, het is pas mei. Maar natuurlijk denk ik geregeld aan Feyenoord."

Janmaat heeft dit seizoen nog één wedstrijd op het programma staan. Watford speelt zaterdag om 18.00 uur (Nederlandse tijd) de FA Cup-finale tegen Manchester City. De rechtsback is niet opgenomen in de voorselectie van Oranje, dat deze zomer de eindronde van de Nations League afwerkt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou Janmaat een aanwinst zijn voor dit Feyenoord?

Ja
85%
Nee
15%
(1468 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws