Swansea City dirigeert Fer, Narsingh en Bony naar uitgang, twee Nederlanders over

Swansea City dirigeert Fer, Narsingh en Bony naar uitgang, twee Nederlanders over

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 11:12za 18-05-2019 om 11:12

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 11:54za 18-05-2019 om 11:54

Swansea City heeft de Nederlandse enclave in de selectie gehalveerd. Leroy Fer en Luciano Narsingh mogen deze zomer op zoek naar een nieuwe werkgever, maken The Swans zaterdagochtend bekend via de officiële kanalen.

Het duo beschikt over een aflopend contract, dat niet zal worden verlengd door de nummer tien van het voorbije Championship-seizoen. Fer kwam in 2016 over van Queens Park Rangers en leek afgelopen winter al op weg naar Aston Villa, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Narsingh kwam in januari 2017 over van PSV.

Ook voormalig Eredivisie-topscorer Wilfried Bony, Zweeds international Martin Olsson en routinier Wayne Routledge lopen uit hun contract en worden bedankt voor bewezen diensten. Bony werd het afgelopen half jaar al verhuurd aan Al Arabi Sports Club in Qatar en zal dus niet terugkeren in Wales.

Mike van der Hoorn beschikt ook over een aflopend contract, maar zal wél bij Swansea City blijven, laat de club weten. Erwin Mulder ligt nog één jaar vast en mag zich na de zomer eveneens melden in het Liberty Stadium. Hetzelfde geldt voor voormalig sc Heerenveen-doelman Kristoffer Nordfeldt en de gewezen FC Twente-aanvaller Bersant Celina.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws