Ajax gespot: spelers en staf zetten kampioensfeest voort in Barcelona

Ajax gespot: spelers en staf zetten kampioensfeest voort in Barcelona

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 14:18za 18-05-2019 om 14:18

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 14:47za 18-05-2019 om 14:47

Een deel van de Ajax-selectie zet het kampioensfeest voort in Barcelona. Vrijdagavond laat werd een aantal spelers en stafleden van de Amsterdamse club gespot in de Spaanse wereldstad.

De Catalaanse krant Mundo Deportivo meldt dat de Ajacieden drie dagen in Barcelona verblijven. Vrijdagavond kwam de ploeg met een privévlucht aan op luchthaven El Prat. In Barcelona worden de successen van afgelopen seizoen gevierd. Ajax won de landstitel en KNVB Beker en reikte tot de halve finale van de Champions League.

Niet alle spelers van Ajax zijn afgereisd naar Barcelona. David Neres werd vrijdag opgenomen in de Copa América-selectie van Brazilië, terwijl Nicolás Tagliafico wordt verwacht bij de nationale ploeg van Argentinië. Op de foto's zijn onder meer Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Kasper Dolberg, Kostas Lamprou, Perr Schuurs én trainer Erik ten Hag te zien.

'Matthijs de Ligt en Frenkie zijn ook hier onafscheidelijk', schrijft Mundo Deportivo. 'Ze kwamen samen aan in Barcelona en waren de laatsten die uit het vliegtuig stapten.' Het is onduidelijk hoe het Ajax-programma eruitziet, maar het lijkt erop dat enkele spelersvrouwen ook zijn meegereisd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws