Tegenvaller voor Robben: geen laatste basisplaats in kampioenswedstrijd Bayern

Tegenvaller voor Robben: geen laatste basisplaats in kampioenswedstrijd Bayern

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 14:31za 18-05-2019 om 14:31

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 14:39za 18-05-2019 om 14:39

Arjen Robben ontbreekt in de basiself van Bayern München, dat op de laatste speeldag van de competitie de Duitse titel kan prolongeren. De Nederlander begint op de bank.

Bayern München speelt in eigen huis tegen Eintracht Frankfurt. Het is de laatste Bundesliga-wedstrijd van Robben, die in de zomer transfervrij vertrekt. Bij zijn afscheid komt het hooguit van een invalbeurt. Hij begint, net als Franck Ribéry, op de bank in de Allianz Arena.

"Ik zou het zó graag nog één keer laten zien. Nog één keer alles geven zoals bij mijn laatste interland met Oranje tegen Zweden", liet Robben zaterdag weten in het Algemeen Dagblad. "Daar nam ik toen afscheid met twee goals. Ik weet: dat kan nu ook, fysiek. Maar ja, ik maak niet de opstelling."

Bayern-trainer Niko Kovac heeft in zijn wijsheid besloten om Robben geen basisplek te geven in de kampioenswedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Op de laatste speeldag bedraagt het verschil met nummer twee Borussia Dortmund, dat op bezoek gaat bij Borussia Mönchengladbach, twee punten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws