'Dit was het beste seizoen uit mijn carrière, ik meet me met Tadic en Ziyech'

'Dit was het beste seizoen uit mijn carrière, ik meet me met Tadic en Ziyech'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 17:32za 18-05-2019 om 17:32

Nasser El Khayati meet zich elke week met de Ajacieden Hakim Ziyech en Dusan Tadic. Dat laat de uitblinker van ADO Den Haag weten aan Omroep West.

El Khayati eindigde het seizoen woensdag met zeventien doelpunten en twaalf assists. "Dit was het beste jaar uit mijn carrière", kijkt de spelmaker (30) terug met Omroep West. "Ik hoor vaak hoe ik zulke goede statistieken kan hebben bij ADO, maar ik doe gewoon waar ik goed in ben. Ik loer op mijn momenten en ik heb er niet veel nodig."

"Ik heb me elke week gemeten met Tadic en Ziyech", vervolgt El Khayati. Tadic en Ziyech waren dit seizoen goed voor respectievelijk dertien en veertien assists. "Ja, ik heb echt elke keer gekeken. Tadic stond op dertien assists. Hem had ik graag willen inhalen. Het is uiteindelijk niet gelukt, maar ik probeer me wel met zulke spelers te meten."

De vraag is hoe de toekomst van El Khayati eruitziet. Zijn contract loopt nog een jaar door. "We zullen zien. Ik wil graag een stap maken, dat ga ik niet ontkennen. Vorig jaar was dat ook zo, maar toen koos ik voor een langer verblijf. Als ik écht had geforceerd, had het in de winter ook gekund. Maar ik ben gelukkig bij ADO."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws