Bosz gevraagd naar interesse Leverkusen in Sinkgraven: 'Kom morgen terug'

Bosz gevraagd naar interesse Leverkusen in Sinkgraven: 'Kom morgen terug'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 18:43za 18-05-2019 om 18:43

Peter Bosz is blij dat hij Bayer Leverkusen naar de Champions League heeft weten te loodsen. Die Werkself stonden bij het aantreden van de Nederlandse trainer negende, maar stelden op de slotdag van het Bundesliga-seizoen de vierde plek veilig.

"Het feest is groot. Champions League-voetbal is voor ons het maximaal haalbare en dat hebben we op de laatste speeldag bereikt", zegt Bosz tegen FOX Sports. "Ik vind het een geweldige prestatie. Na de nederlaag tegen Gladbach in de eerste wedstrijd na de winterstop stonden we twaalf punten achter op ze. Als je dan uiteindelijk drie punten voor ze eindigt, hebben we ongelooflijk veel punten gehaald. En op een manier waarvan een heleboel mensen denken dat je daar niet succesvol mee kunt zijn." 

Bosz weigert desondanks de complimenten in ontvangst te nemen. "We hebben een aantal talenten die in mijn ogen topspelers zullen worden. Als je daar mee mag werken en ze op een goede manier samen probeert te laat spelen, dan kan er iets moois ontstaan." De trainer gunt zijn selectie een mooi feestje. "De jongens gaan naar Barcelona, maar wij gaan niet mee. Wij gaan met de staf zelf wel een feestje bouwen."

Sinkgraven
Bosz wilde overigens niet veel kwijt over de interesse in Ajax-speler Daley Sinkgraven. "Als je morgen bij mij terugkomt, wil ik daar wel over praten. Maar nu gaan we een biertje drinken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws