Utrecht-huurling houdt de opties open: 'Voel me prettig in Utrecht, mijn stadje'

Utrecht-huurling houdt de opties open: 'Voel me prettig in Utrecht, mijn stadje'

18-05-2019 22:14 Laatste update: 23:27
21

Riechedly Bazoer sluit niet uit dat hij komend seizoen weer actief zal zijn voor FC Utrecht. De middenvelder wordt door de Domstedelingen gehuurd van VfL Wolfsburg en begint de laatste weken zijn draai steeds beter te vinden in het team van trainer Dick Advocaat.

Bazoer keert na dit seizoen terug naar Wolfsburg, maar wellicht zal de middenvelder ook volgend seizoen in De Galgenwaard te bewonderen zijn. "Ik voel me prettig bij Utrecht, in mijn eigen stadje", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik denk dat ik een aardig niveau haal de laatste wedstrijden en dat probeer ik gewoon vol te houden."

"Ik denk nog niet te veel aan volgend seizoen", reageert Bazoer als hem gevraagd wordt naar zijn toekomst in de Domstad. "Ik focus me op de laatste drie wedstrijden en dan ga ik op vakantie. Daarna ga ik zitten met mijn zaakwaarnemer en dan gaan we alle opties bekijken."

Mocht de middenvelder met een Ajax-verleden bij Utrecht blijven, dan zal hij het zonder zijn huidige trainer Dick Advocaat moeten doen. "Hij zit erg op mijn flikker op de trainingen, maar ik denk wel dat ik dat nodig heb. Hij probeert alles uit me te halen en dat vind ik goed. Het is fijn dat de trainer me wakker houdt."