Afgezien van wat er tegen Ajax gebeurd is, was het een goed seizoen voor ons

"Afgezien van wat er tegen Ajax gebeurd is, was het een goed seizoen voor ons"

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 09:48zo 19-05-2019 om 09:48

Juventus-middenvelder Rodrigo Bentancur kijkt terug op een geslaagd seizoen, laat hij weten aan Marca. Volgens de controleur uit Uruguay was de uitschakeling tegen Ajax in de kwartfinale van de Champions League het enige smetje op de voetbaljaargang.

La Vecchia Signora nam een 1-1 gelijkspel mee uit Amsterdam, maar liet zich vervolgens in eigen huis verrassen. "Afgezien van wat er tegen Ajax gebeurd is, was het een goed seizoen voor ons", stelt Bentancur, basisspeler in Amsterdam en invaller in Turijn. "We hebben heel weinig wedstrijden verloren (drie in de Serie A, één in de Coppa Italia en vier in de Champions League, red.) en de achtste Scudetto op rij gepakt."

De Uruguayaans international vindt niet dat het seizoen is mislukt, nu Juventus 'slechts' één prijs heeft gepakt. "Wij hechten veel waarde aan de Scudetto, de Serie A is misschien wel een lastiger competitie dan de Champions League", laat Bentancur weten. "Natuurlijk was de uitschakeling tegen Ajax een grote teleurstelling, maar misschien kunnen we ooit revanche nemen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws