'Sarri vreest voor elf (!) transfervrije assistenten en klopt aan bij bestuur'

'Sarri vreest voor elf (!) transfervrije assistenten en klopt aan bij bestuur'

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 11:48zo 19-05-2019 om 11:48

Chelsea-manager Maurizio Sarri wil zo snel mogelijk zekerheid hebben over de toekomst van zijn technische staf. De zestigjarige Italiaan beschikt nog over een tot medio 2021 doorlopende verbintenis, maar zijn elfkoppige (!) technische staf moet wel vrezen.

Volgens The Times heeft Sarri al aangeklopt bij de Chelsea-directie. De Londenaren spelen op woensdag 29 mei de Europa League-finale tegen stadgenoot Arsenal, maar Sarri hoopt voor die tijd al te vernemen of er ook volgend seizoen plaats is voor zijn elftal aan assistenten, schrijft de kwaliteitskrant.

Chelsea heeft nog geen aanbiedingen gedaan, maar de toekomst van de assistenten lijkt af te hangen van die van Sarri. De van Napoli overgekomen manager leek begin februari nog dicht tegen ontslag aan te zitten en leed veel gezichtsverlies toen doelman Kepa weigerde om gewisseld te worden tijdens de League Cup-finale tegen Manchester City. The Blues wisten zich echter alsnog te plaatsen voor de Champions League én de Europa League-finale: wanneer die winnend wordt afgesloten, lijkt Sarri ook volgend seizoen zeker van zijn baan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wint de Europa League-finale?

(1336 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws