'Ik snap die lange tenen bij PSV niet, van 40 of 50 miljoen worden ze sterker'

'Ik snap die lange tenen bij PSV niet, van 40 of 50 miljoen worden ze sterker'

19-05-2019 16:52 Laatste update: 16:58
171

Hans Kraay jr. snapt 'de lange tenen' in Eindhoven niet. Nadat eerder deze week bekend werd dat Ajax een oogje heeft op Steven Bergwijn, volgden er verschillende felle reacties vanuit het Philips Stadion. Een overstap van de Oranje-aanvaller naar Amsterdam zou volledig onbespreekbaar zijn. 

Onder meer technisch manager John de Jong liet in een statement weten dat PSV de 21-jarige Bergwijn onder geen beding naar de concurrent laat vertrekken. "Ik denk juist dat PSV er veel sterker door wordt, als ze 40 of 50 miljoen voor Bergwijn krijgen. Ze gaan 'm echt niet voor 20 miljoen wegdoen hoor", zei Kraay zondag bij talkshow De Tafel van Kees op FOX Sports

"Dan kunnen ze toch goede spelers halen? Ik snap hun lange tenen niet zo. Provincialisme, schreef Valentijn Driessen in een column."

Freek Jansen, Ajax-watcher namens Voetbal International, begrijpt de belangstelling van Ajax voor Bergwijn. "Ze kijken naar de beste spelers van de Eredivisie, jongens die direct van waarde kunnen zijn. Odegaard is daar een voorbeeld van en Bergwijn ook. Ik vind het eigenlijk heel logisch dat ze Bergwijn bovenaan een lijstje hebben staan."

No Poll