FOX moet afscheid nemen van Verbeek: De kans is groot dat ik het ga doen

FOX moet afscheid nemen van Verbeek: "De kans is groot dat ik het ga doen"

Gepubliceerd: zondag 19 mei 2019 om 21:21zo 19-05-2019 om 21:21

Laatste update: zondag 19 mei 2019 om 23:31zo 19-05-2019 om 23:31

Gertjan Verbeek is zondagavond ingezet als analist bij het play-offduel tussen SC Cambuur en De Graafschap, maar zou zomaar eens voor het laatst in die hoedanigheid actief kunnen zijn. De momenteel clubloze trainer is dichtbij een transfer naar Australië, beaamt hij.

Verbeek bevestigde onlangs al dat hij benaderd is door Adelaide United. Zondagavond voegt hij daaraan toe dat 'het er goed uit ziet'. "Ik heb een aanbieding. De kans is groot dat ik het ga doen", vertelt hij in de FOX Sports-studio. Verbeek werd in het voorjaar van 2018 ontslagen door FC Twente en zit sindsdien zonder club. "Ik wil graag op het veld staan. En hoe je het wendt of keert, ik zit in de herfst van mijn carrière", aldus de 56-jarige analist.

De oud-trainer van onder meer Heracles Almelo, sc Heerenveen en Feyenoord wil nog één groot avontuur aangaan. Zijn gezin is bovendien bereid om mee te verhuizen naar Australië. "Ik heb nog een paar aanbiedingen uit de zandbak gehad, Egypte en Saudi-Arabië... Daar zie ik vrouw en kind niet zo snel heen gaan. En dan krijg je dit als aanbieding, dan ga je erover nadenken. En dan hoor je steeds positievere verhalen over het leven daar."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws