'Als Ajax een goed bedrag biedt en Bergwijn wil graag, dan wordt dat geregeld'

'Als Ajax een goed bedrag biedt en Bergwijn wil graag, dan wordt dat geregeld'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 07:54ma 20-05-2019 om 07:54

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 08:18ma 20-05-2019 om 08:18

Theo Janssen vindt het logisch dat Ajax probeert Steven Bergwijn los te weken bij PSV. Een deal tussen de de Amsterdammers en Eindhovenaren is volgens de voormalige middenvelder niet ondenkbaar.

"Waarom zou het niet kunnen?", vraagt Janssen zich hardop af bij VTBL. "Ajax komt in een positie die Bayern München heeft in Duitsland. Ze gaan gewoon spelers wegkopen bij de concurrenten, omdat ze veel meer geld hebben dan andere clubs. Als ze heel goede spelers kunnen halen, waarom zou Ajax dat niet doen?"

Maandagavond meldde De Telegraaf dat Ajax belangstelling heeft voor Bergwijn. PSV reageerde met de boodschap dat een transfer onbespreekbaar is, maar Janssen is daar niet van onder de indruk. "Het is ook een spel", zegt hij. "Als er een goed bedrag op tafel ligt en hij wil graag naar Ajax, dan wordt dat gewoon geregeld."

Over een volgende stap van Ajax om Bergwijn te overtuigen van een terugkeer naar Amsterdam, is op dit moment niets bekend. De kersverse landskampioen zou zich nog niet officieel gemeld hebben in Eindhoven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws