Ontevreden Willems aast op vertrek: 'We zijn aan het kijken naar oplossingen'

Ontevreden Willems aast op vertrek: 'We zijn aan het kijken naar oplossingen'

20-05-2019 14:43 Laatste update: 15:06
37

Jetro Willems denkt serieus na over een vertrek bij Eintracht Frankfurt. De Nederlandse linksback is niet happy bij de Duitse club. Dit seizoen werd Willems continu gebruikt op het middenveld - en dat bevalt hem niet. 

"We zijn aan het rondkijken, naar oplossingen", vertelde Willems (25) zondagavond bij talkshow VTBL op RTL7. Hij is niet blij met zijn rol bij Frankfurt. "Ik heb het al eerder gezegd: als ik mijn doelen wil bereiken, het Nederlands elftal bijvoorbeeld, dan is dat op het middenveld heel lastig. Ik ben van origine geen middenvelder."

"Ik ben trots op mezelf, dat ik dit seizoen mijn hoofd boven water heb gehouden op het middenveld. (...) Het maakt me niet uit, maar wil ik die volgende stap maken..."

Volgens presentator Humberto Tan zijn onder meer AS Roma en Newcastle United in de markt voor de voormalig PSV'er. "Zoals het nu gaat, kan het niet", aldus Willems, die de belangstelling bevestigde noch ontkende. De 22-voudig international stond dit seizoen slechts 7 keer in de basis in de Bundesliga. 16 keer viel hij in. 

No Poll