'Sampdoria stort 3,7 miljoen euro in clubkas FC Groningen; vrijdag keuring'

'Sampdoria stort 3,7 miljoen euro in clubkas FC Groningen; vrijdag keuring'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 14:54ma 20-05-2019 om 14:54

Jeffrey Chabot staat voor een transfer naar de Serie A. Sky Italia-reporter Gianluca Di Marzio meldt maandag dat de Duitser later deze week medisch gekeurd wordt door Sampdoria. 

De overstap van Chabot naar Samp hangt al een tijdje in de lucht. Begin mei schreef Voetbal International al dat er sprake was van concrete belangstelling uit Genua. Sky Italia weet dat Groningen ongeveer 3,7 miljoen incasseert voor Chabot. 

Naar verwachting arriveert de stopper eind deze week in Italië. Vrijdag staat een medische keuring op het programma. Doorstaat Chabot die keuring, dan ligt er een vijfjarig contract klaar bij de nummer negen van de Italiaanse competitie. 

Chabot is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van De Trots van het Noorden. FC Groningen nam de Duitser afgelopen zomer over van het gedegradeerde Sparta. 

Met zijn huidige club is Chabot nog volop in de race voor Europees voetbal. In de halve finales van de play-offs werd Vitesse zaterdag met 2-1 verslagen. Dinsdagavodn volgt in Arnhem de return. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws