VVV heeft contractnieuws: 'Mooi dat we eruit zijn gekomen, voel me op mijn plek'

VVV heeft contractnieuws: 'Mooi dat we eruit zijn gekomen, voel me op mijn plek'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 17:10ma 20-05-2019 om 17:10

Christian Kum is ook volgend seizoen in De Koel te bewonderen. De 33-jarige verdediger kwam afgelopen seizoen over van Roda JC, signeerde toen een éénjarig contract bij VVV-Venlo en heeft zijn verbintenis met nog een jaar verlengd.

De in Frankfurt geboren verdediger kwam dit seizoen tot 26 officiële wedstrijden, waarvan achttien als basisspeler. "Chris heeft afgelopen seizoen zijn waarde bewezen", concludeert manager voetbal Stan Valckx in gesprek met de VVV-site. "Hij is een allround verdediger en het is goed dat we hem nog een jaar kunnen behouden."

De stopper zelf is ook blij dat zijn verblijf in Venlo verlengd wordt. "We hebben een mooi seizoen gedraaid, dus ik stond open voor een langer verblijf bij VVV, ook omdat mijn gezin het goed naar de zin heeft in Venlo", vertelt Kum. "Mooi dat we eruit zijn gekomen. Ik voel me op mijn plek bij VVV."

Kum zal volgend seizoen in elk geval één concurrent minder hebben: rechtsback Moreno Rutten besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen en zal De Koel verlaten. VVV maakte vrijdag bekend dat de Duitser Richard Neudecker de gelederen komt versterken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws