Veldwijk in wachtkamer bij Sparta: 'Eén jaar onder heel goede voorwaarden'

Veldwijk in wachtkamer bij Sparta: 'Eén jaar onder heel goede voorwaarden'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 21:45ma 20-05-2019 om 21:45

Lars Veldwijk verkeert nog in onzekerheid over zijn sportieve toekomst. De 27-jarige spits heeft een aflopend contract bij Sparta en hij kan alleen op Het Kasteel blijven als de Rotterdammers promoveren naar de Eredivisie.

"We wisten het van tevoren. Ik mocht hier voor één jaar tekenen onder heel goede voorwaarden. De club zei: dat doen we één jaar. Met een optie voor nog een jaar, maar alleen als we naar de Eredivisie gaan", zegt Veldwijk tegen VTBL. "Ik denk dat ik niet twee jaar in de Keuken Kampioen Divisie wil spelen en Sparta dat ook niet op deze manier kan doen."

"We zijn heel blij met elkaar en het is een heel goed seizoen geweest. We hebben vanaf moment één uitgesproken dat we willen promoveren", aldus Veldwijk, die zondag met Sparta een eerste stap zette richting de Eredivisie door Top Oss met 2-0 te verslaan in de play-offs om promotie en degradatie. Woensdag is de return in eigen huis.

Veldwijk hoopt op meer goed nieuws in de komende dagen. Zuid-Afrika maakt komende week de selectie voor de Afrika Cup bekend. "Ik hoop bij de selectie te zitten, met een contract op zak bij Sparta."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws