Transfer Bergwijn naar Ajax 'niet te voorkomen': 'Denk je dat Dortmund dat wilde?'

Transfer Bergwijn naar Ajax 'niet te voorkomen': 'Denk je dat Dortmund dat wilde?'

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 23:55ma 20-05-2019 om 23:55

Een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax hoeft helemaal niet nadelig te zijn voor PSV. Dat stelt de Volkskrant-verslaggever Willem Vissers, die na de winterstop bepaald niet onder de indruk was van de 21-jarige aanvaller.

"Misschien heeft PSV wel een speler op het oog die beter is", zegt Vissers bij Natafelen op FOX Sports. "Bergwijn is een goede speler, maar er zijn best spelers beter. Als PSV dan veertig miljoen euro van Ajax casht en ze kunnen voor dat geld de selectie versterken… Dan zou ik het niet eens zo'n domme zet vinden."

Volgens Vissers kende Bergwijn een matige tweede seizoenshelft. "Aan het begin van het seizoen was iedereen razend enthousiast, maar na de winterstop was het best wel matig. Hij had bovendien de wedstrijd in de Arena moeten beslissen met een redelijk makkelijke kans. Dan was PSV gewoon kampioen geworden. Als je daar veertig miljoen voor kunt krijgen, dan zou ik het wel weten."

Voetbal International-verslaggever Krabbendam denkt dat PSV een overstap van Bergwijn naar Ajax 'niet kan voorkomen'. "Denk je dat Dortmund Götze of Lewandowski naar Bayern wilde laten gaan? De markt werkt nu eenmaal zo dat je op een gegeven moment geen 'nee' meer kunt zeggen. Als de speler zelf ook wil…"

Kenneth Perez besluit: "Als PSV veertig miljoen van Ajax krijgt dan zijn ze de grote winnaar hoor."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij het gebeuren: Bergwijn naar Ajax?

Ja
49%
Nee
51%
(39788 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws