'PSV voorzichtig met geblesseerde Lozano: medisch manager mee naar Mexico'

'PSV voorzichtig met geblesseerde Lozano: medisch manager mee naar Mexico'

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 06:42di 21-05-2019 om 06:42

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 09:12di 21-05-2019 om 09:12

PSV heeft medisch manager Wart van Zoest deze week meegestuurd met Hirving Lozano. De clubdokter moet in Mexico de belangen van Lozano en die van de club 'bewaken', zo meldt het Eindhovens Dagblad.

In Mexico vinden eventuele onderzoeken plaats naar de blessure van de Mexicaans international. De Mexicaanse voetbalbond hoopt dat de aanvaller mee kan doen met de nationale ploeg in de Gold Cup en wil daarom naar zijn knie kijken. In Eindhoven denkt men dat hij niet kan spelen op dat toernooi en wil men geen risico's nemen. De Mexicaanse doktoren willen de kne van Chucky echter eerst met eigen ogen zien.

Het is aannemelijk dat Lozano deze zomer vertrekt bij PSV, maar hij moet dan wel fit zijn om de voorbereiding mee te kunnen draaien bij zijn nieuwe club. Vooral Napoli wordt veelvuldig genoemd als nieuwe werkgever

Het ED schrijft dat Lozano 'naar verluidt zelf ook het liefst in Eindhoven wil herstellen en niet naar de Gold Cup'. Dat toernooi begint op 16 juni. De Mexicaanse voetbalbond hoopt dat Lozano bij het nationale team kan revalideren, speelklaar gemaakt kan worden en eventueel nog wedstrijdminuten kan maken. PSV lijkt dat niet realistisch en stuurt daarom Van Zoest mee.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vertrekt Lozano komende zomer bij PSV?

(2185 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws