Perez over 'zeer negatieve' ontwikkeling bij PSV: Beetje de omgekeerde wereld

Perez over 'zeer negatieve' ontwikkeling bij PSV: "Beetje de omgekeerde wereld"

21-05-2019 08:49
182

Kenneth Perez heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het debuutseizoen van Mark van Bommel als trainer. De FOX Sports-analist vindt het opvallend dat PSV na de winterstop minder is gaan voetballen dan in de eerste seizoenshelft.

Dat laat hij maandagavond weten in Natafelen met Kees. "Van Bommel heeft het prima gedaan, maar de ontwikkeling van het elftal is wel zeer, zeer negatief qua spel en puntenverlies", oordeelt de Deen. "Het zou logischer zijn geweest als ze zich tijdens de eerste seizoenshelft zo ontwikkeld hadden dat ze in de tweede seizoenshelft net zo zouden spelen als nu in de eerste seizoenshelft. Dit was een beetje de omgekeerde wereld, vond ik. Meestal zie je een team groeien en automatismen ontwikkelen, dat was in de tweede seizoenshelft minder."

Over de persoonlijkheid van Van Bommel is Perez wél te spreken. "Ik vind hem wel een verrijking hoor, hij heeft een andere kijk dan de meeste trainers. PSV is het kampioenschap op drie punten misgelopen en hij zegt gewoon dat hij gefaald heeft."