Telegraaf: drie Eredivisie-ploegen denken aan komst van 35-jarige Verhaegh

Telegraaf: drie Eredivisie-ploegen denken aan komst van 35-jarige Verhaegh

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 14:50di 21-05-2019 om 14:50

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 14:51di 21-05-2019 om 14:51

FC Twente, AZ en FC Groningen hebben Paul Verhaegh op de korrel. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. De 35-jarige Verhaegh is na zijn vertrek bij VfL Wolfsburg op zoek naar een nieuwe club. VVV-Venlo is afgevallen als mogelijke bestemming. 

Verhaegh was sinds 2010 actief in de Bundesliga. De vleugelverdediger speelde tot 2017 voor FC Augsburg en verkaste daarna naar Wolfsburg. Dit seizoen kwam de drievoudig Oranje-international daar amper aan spelen toe. Eind april namen speler en club afscheid van elkaar. Sindsdien is Verhaegh op zoek naar een nieuwe club. 

Mogelijk vervolgt de routinier zijn loopbaan dus in de Eredivisie. De Telegraaf weet dat FC Twente 'in de race is' voor de handtekening van Verhaegh, die graag aan de slag wil in de Eredivisie. Ook AZ en FC Groningen hebben belangstelling getoond. Ted van Leeuwen, technisch directeur van Twente, werkte in het verleden samen met Verhaegh bij AGOVV. De back speelde in Nederland ook voor FC Den Bosch en Vitesse. 

Geen VVV
Een andere ploeg, VVV-Venlo, is afgehaakt. De Noord-Limburgers hebben volgens De Telegraaf met Verhaegh gesproken, maar inmiddels kijkt VVV naar andere opties. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws