'PSV strikt grote tegenstander: Weghorst en co laatste test voor Europees seizoen'

'PSV strikt grote tegenstander: Weghorst en co laatste test voor Europees seizoen'

21-05-2019 18:11
47

PSV zal komende zomer oefenen tegen het VfL Wolfsburg van Wout Weghorst, meldt het Eindhovens Dagblad. De nummer zes van het voorbije Bundesliga-seizoen moet voor PSV de laatste grote test worden voordat de voorrondes van de Champions League beginnen.

De krachtmeting met Die Wölfe staat volgens het ED gepland voor woensdag 17 juli, wanneer PSV zijn jaarlijkse open dag organiseert. Eén week later beginnen de Eindhovenaren aan het Europese seizoen: op dinsdag 23 of woensdag 24 juli is Basaksehir, Viktoria Plzen, FC Basel, LASK Linz of Olympiakos Piraeus de tegenstander in de tweede voorronde van de Champions League. De returnwedstrijd wordt op dinsdag 30 of woensdag 31 juli afgewerkt.

De overige oefenpartners voor PSV worden later nog bekendgemaakt. De nummer twee van Nederland gaat tussen maandag 1 en maandag 8 juli op trainingskamp naar het Zwitserse Verbier en zal op zondag 28 juli tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal spelen. Het nieuwe Eredivisie-seizoen wordt tijdens het eerste weekend van augustus, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus, al in gang gezet.